лого

Новата продуктова линия е вече факт!

Новата ни продуктова линия с монопротеинови храни за кучета е вече факт. Вашите домашни любимци могат да се насладят на пълноценна храна с неустоими вкусове. Храната е разработена по специална хипоалергенна формула, с един източник на животински протеин. Произведена е с прецизно подбрани висококачествени, лесносмилаеми съставки, които осигуряват максимално усвояване и изключителна питателност.

  • Любимец Телешко месо е пълноценна монопротеинова храна за пораснали кучета, разработена по специална хипоалергенна формула. Съдържа телешко месо, което доставя лесноусвоим животински протеин. То е чудесен хранителен източник на желязо и фосфор, които са от съществено значение за енергията и здравословния растеж на кучето. Наличието на цинк в протеина на телешкото месо спомага за поддържане на силен имунитет. Телешкото е богат източник на Омега 3 и линолова киселина, чиято функция е да блокира мастния растеж и да ускорява метаболизма. Балансираните нива на витамини и разнообразието от аминокиселини в телешкото допринасят за пълноценното хранене на вашия домашен любимец.

  • Любимец Патешко месо е пълноценна монопротеинова храна за пораснали кучета, разработена по специална хипоалергенна формула. Съдържа патешко месо, като източник на лесносмилаем животински протеин. Патешкото месо е богато на витамини от група B и минерали (селен, жeлязо, цинк), които укрепват имунната система и регулират метаболизма. Протеинът от патешкото месо е лесноусвоим и с балансиран аминокиселинен състав . Въпреки че патешкото месо е добило популярност като „по-мазно“, то е с високо съдържание на полезни ненаситени мастни киселини, които в комбинация с протеина подпомагат за изграждането на здрави кости и мускули. Патешкото месо е предпочитано от голяма част от кучетата заради вкуса си и подходящо за такива, склонни към хранителни алергии.

  • Любимец Пуешко месо е пълноценна монопротеинова храна за пораснали кучета, разработена по специална хипоалергенна формула. Високото съдържание на пуешко месо, осигурява лесносмилаем животински протеин. Пуешкото месо се използва при повишено физическо натоварване, тъй като е с ниски нива на мазнини и осигурява по-продължителен приток на аминокиселини в кръвта. Протеинът на пуешкото месо забавя загубата на мускулна маса в напреднала възраст на кучето и допринася за неговото дълголетие. Наличието на Витамини от група В и минерали в месото, спомага за здравите зъби и захапка на вашето куче. Съдържанието на глюкозамин и хондроитин, допринася за запазване здравината на ставните повърхности при възрастни или системно натоварвани кучета.

  • Любимец Риба е пълноценна монопротеинова храна за пораснали кучета, разработена по специална хипоалергенна формула. Рибата доставя лесноусвоим животински протеин, витамини и минерали, отличен източник е на органично свързан селен. Той стопира оксидативния стрес, забавя стареенето, с което допринася за дълголетието на вашия любимец. Включеното допълнително рибено масло в състава на храната способства за развитието на костите и подобрява остротата на зрението и мозъчната дейност на вашето куче. Съдържащите се в храната Омега 3 и Омега 6, допринасят за поддържане на здрава кожа и козина, ограничават риска от кожни алергии, подсилват имунната система, което е особено важно при по-възрастни кучета.

 

Научете повече: Монопротеинова храна за кучета